جالب است بدانید که از برنج ایرانی صادراتی به عنوان بهترین نوع برنج درجه یک یاد می شود و جز مرغوبترین و گرانترین انواع برنج ایرانی است و دارای ویتامین B1 می باشد.
سیل و بذر آب به عمق تنها 5 اینچ وارد مزارع می شود ثابت شده است که عمق آب ثابت باعث بهبود توانایی گیاهان برنج برای رقابت با علف های هرز برای مواد مغذی و نور خورشید می شود و نیاز به علف کش ها را کاهش می دهد.
گونه های برنجی که اکنون رشد می کنند، دانه بیشتری تولید می کنند، در حالی که آب کمتری مصرف می کنند دانه برنج خیس می شود و در هواپیما قرار می گیرد.
هواپیماها با سرعت 100 مایل در ساعت، مزارع را از هوا می کارند دانه های سنگین در شیارها فرو می روند و اکنون آماده اند تا سفر چهار تا پنج ماهه خود را به سوی بلوغ آغاز کنند.
برنج به سرعت رشد می کند و در نهایت به ارتفاع 3 فوت می رسد در اواخر تابستان، دانه ها به صورت خوشه های بلند در بالای گیاه ظاهر می شوند.
در اواخر آگوست، مزارع زهکشی میشوند و 40 درصد از آب مصرفی برای کشت برنج بازیافت میشود، به مزارع مجاور دیگر برای کمک به آبیاری محصولات مختلف، سفر به پناهگاههای حیات وحش برای استفاده مجدد بیشتر یا ادامه پایین دست و بازگشت به محیطزیست میرود.
در ماه سپتامبر، سر دانه ها بالغ و آماده برداشت می شوند محصول دروگرهای پیشرفته و پیشرفته برای جمع آوری غلات کاملاً رسیده وارد مزارع می شوند.
از آنجایی که کیفیت بسیار مهم است، این دروگرها طوری طراحی شده اند که هم به آرامی و هم به سرعت غلات را از مزارع وارد می کنند.
تراکتورهای تخصصی به نام واگنهای بانکی در کنار آن قرار میگیرند و برنج را دریافت میکنند و به تریلرهای منتظر تحویل میدهند.
بدون توقف برای تخلیه به کار خود ادامه دهند به طور متوسط، هر هکتار بیش از 8500 پوند برنج تولید می کند.
آسیاب و ذخیره سازی در مرحله بعد، برنج به دقت خشک می شود و تا زمانی که مشتری سفارش دهد، ذخیره می شود در آسیاب ابتدا پوسته جدا می شود و برنج قهوه ای باقی می ماند.
برنج سفید نتیجه برداشتن ملایم لایههای سبوس است تا فقط دانههای مرواریدی درونی آن باقی بماند کارخانههای برنج در کالیفرنیا از پیشرفتهترین کارخانههای دنیا هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.