تخمههای آفتابگردان ممکن است خاطرات تخمه آفتابگردان چینی رنگی بازیهای بیسبال را در دوران رشد تداعی کنند.
اما در واقع غذای سالمتری نسبت به هاتداگها و سایر غذاهایی هستند که ممکن است شما را به یاد غذاهای پارکینگ بیاندازند. افزودن تخمه آفتابگردان به رژیم غذایی می تواند برای پوست، قلب، ایمنی و سلامت کلی شما معجزه کند.
زیر را بخوانید تا چهار دلیل خوب برای شروع اضافه کردن آنها به میان وعده های مورد علاقه خود برای تقویت جدی سلامتی بیابید.
مطالب مرتبط: فواید آجیل برای سلامتی
تغذیه تخمه آفتابگردان
اطلاعات تغذیه ای زیر برای یک وعده تخمه تخمه آفتابگران ایرانی آفتابگردان بوداده خشک و بدون نمک است:
کالری: 165
چربی کل: 14 گرم
چربی اشباع شده: 1.5 گرم
چربی تک غیراشباع: 3 گرم
چربی اشباع نشده: 9 گرم
کلسترول: 0 میلی گرم
سدیم: 1 میلی گرم
کربوهیدرات: 7 گرم
فیبر: 3 گرم
شکر: 0 گرم
پروتئین: 5.5 گرم
ویتامین A: 2.5 IU (0٪ ارزش روزانه)
ویتامین C: 0.5 میلی گرم (4٪ DV)
کلسیم: 20 میلی گرم (2٪ DV)
آهن: 1 میلی گرم (6٪ DV)
در حالی که دانههای آفتابگردان برای یک وعده تخمه آفتابگردان ریز یک اونس چربی بسیار بالایی دارند.
اما عمدتاً از چربیهای تک و چند غیراشباع ساخته شدهاند که منبع عالی ضدالتهابی و مفید برای قلب از چربیهای مورد نیاز بدن ما هستند.
علاوه بر این، آنها منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند و به گرانولا، سالادها و دیگر دستور العمل های غذایی مورد علاقه شما یک تقویت کننده تغذیه می کنند.
تخمه های آفتابگردان نیز به خودی خود تقریباً از نظر تخمه شمشیری سدیم سهل انگاری می کنند.
اما بسیاری از محصولات بسته بندی شده تخمه آفتابگردان مملو از نمک هستند .
یکی از برندهای معروف ۷۹ درصد از حد مجاز سدیم روزانه شما را در هر وعده بسته بندی می کند!
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.