تولید اولین پرتقال رامسر که با تمشک پیوند خورده است

خوردن پرتقال رامسر و آب آن در مقادیر مغذی اغلب برای اکثر بزرگسالان و کودکان بی خطر است و همچنین اگر به عنوان دارو استفاده شود احتمالاً بی خطر است.

نکات زیر برخی از انواع داروهایی را که پرتقال می تواند با آنها تداخل داشته باشد توضیح می دهد:

ایورمکتین: (به انگلیسی: Ivermectin) مصرف آب پرتقال می تواند جذب بدن این دارو را کاهش دهد که ممکن است اثربخشی آن را کاهش دهد.

پراواستاتین: مصرف آب پرتقال می تواند جذب این دارو را در بدن افزایش دهد که ممکن است سطح آن را در بدن افزایش دهد و در نتیجه احتمال عوارض جانبی را افزایش دهد.

پرتقال رامسر

کینولون: (به انگلیسی: Quinolone) که گروهی از آنتی بیوتیک ها است و نمونه هایی از آنها عبارتند از: سیپروفلوکساسین (به انگلیسی: Ciprofloxacin)، لووفلوکساسین (به انگلیسی: Levofloxacin) و trovafloxacin (به انگلیسی: Trovafloxacin) و مصرف آب پرتقال غنی شده با کلسیم می تواند جذب بدن را کاهش دهد.

این آنتی بیوتیک ها ممکن است اثر خود را در مبارزه با عفونت کاهش دهند.

سلیپرولول: مصرف مقادیر زیاد آب پرتقال می تواند جذب بدن این دارو را کاهش دهد که ممکن است اثربخشی آن را کاهش دهد بنابراین توصیه می شود حداقل 4 ساعت پس از مصرف این دارو آب پرتقال مصرف شود.

فکسوفنادین: (به انگلیسی: Fexofenadine) خوردن پرتقال باعث کاهش جذب این دارو در بدن می شود که ممکن است اثربخشی آن را کاهش دهد و به همین دلیل مصرف پرتقال حداقل 4 ساعت پس از مصرف این دارو توصیه می شود.

مضرات آب پرتقال بیشتر انواع آب پرتقال حاوی مقادیر زیادی قند اضافه شده هستند که می تواند سطح قند خون را افزایش دهد که ممکن است منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود. تجزیه و تحلیل منتشر شده در مجله PLOS ONE در سال 2014.

یک مطالعه مشاهده ای منتشر شده در مجله بین المللی گزارش داد که آب پرتقال همچنین فیبر کمی دارد که باعث کاهش احساس سیری در هنگام مصرف و احتمال افزایش وزن می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.