خرما میوهای است که از درخت خرما کبکاب ایوان که بومی خاورمیانه است به دست میآید، اگرچه اکنون در دریای مدیترانه، آسیا، ایالات متحده آمریکا و مکزیک نیز کشت میشود.
خرما به صورت خوشه های بزرگی رشد می کند که از بالای این درختان خرما آویزان است با رسیدن آنها، پوست آنها قهوه ای می شود و با خروج رطوبت بیشتر و بیشتر از میوه، چروک می شود.
این زمانی است که آنها معمولاً با دست برداشت می شوند، یا توسط شخصی که از کف دست بالا می رود یا با استفاده از بالابر مکانیکی.
وقتی چیده می شوند شبیه کشمش بزرگ چروکیده می شوند. علیرغم ظاهر آنها هنوز مقداری رطوبت دارند خرمای کامل در وسط آن سنگی دارد که باید قبل از خوردن آن را جدا کرد یا می توانید خرمای بدون هسته بخرید.
خرمای خشک و تازه در تمام سال موجود است، اما نوع تازه آن بین نوامبر و ژانویه بهترین است انواع مختلفی از میوه وجود دارد، اما خرمای مدجول یکی از شناخته شده ترین آنهاست، زیرا طعم و بافت شیرین تر و چسبناک تری نسبت به سایرین دارد.
طیف کاملی از راهنماهای فواید سلامتی ما را کشف کنید یا برخی از بهترین دستور العمل های خرما را بررسی کنید، روز خود را با فرنی خرما و تاهینی ما شروع کنید و با طعم ماهی خال مخالی، خرما، بادمجان و لیموی کنسرو شده ما به پایان برسانید.
فواید تغذیه ای خرما یک وعده 30 گرمی خرما خشک فراهم می کند 81 کیلو کالری ،1.0 گرم پروتئین،0.1 گرم چربی،20.4 گرم کربوهیدرات،20.4 گرم شکر،1.6 گرم فیبر،210 میلی گرم پتاسیم دارد.
یک وعده 30 گرمی خرما یکی از پنج وعده غذایی شما در روز محسوب می شود بیشتر در اینفوگرافیک پنج روزه ما کشف کنید.
فایده برتر خرما برای سلامتی سرشار از آنتی اکسیدان های محافظ خرما منبع غنی از ترکیبات گیاهی محافظ است که خواص آنتی اکسیدانی دارد.
اینها شامل پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و لیگنان ها هستند که نشان داده شده است به مدیریت خطر بیماری مزمن کمک می کنند.
ممکن است از سلامت روده حمایت کند تحقیقات در مورد فیبر از نقش مهم آن در سلامتی ، از کمک به حفظ میکروبیوم روده سالم گرفته تا کاهش خطر برخی بیماریهای درازمدت، حمایت میکند.
یک مطالعه کوچک در سال 2015 نشان داد که مصرف خرما ممکن است سرطان روده بزرگ را به دلیل محتوای بالای فیبر و پلی فنول آن کاهش دهد، که دومی فواید ضد میکروبی مفیدی نیز دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.