راز دیرتر آزاد کردن طعم سبزی خشک

نکته آشپزخانه: از آنجایی که گیاهان خشک شده دیرتر طعم خود را آزاد می کنند و باید نرم شوند، باید در طول فرآیند پخت و پز (معمولاً زمانی که مایع اضافه می شود) اضافه شوند.

و در غذاهایی که آهسته پخته می شوند مانند سبزی خشک خانگی سوپ یا آب پز بهتر عمل کنند.

نکته نگهداری: گیاهان خشک شده را در شیشه های در بسته در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

هر شش ماه یکبار از نظر تازگی سبزی خشک ریحان بررسی کنید (باید بسیار معطر باشند).

از آنها استفاده کن:
دنده های کوتاه گوشت گاو مول بریز
سوپ مرغ کلاسیک

 

تعویض ها
به طور کلی، گیاهان خشک را می توان جایگزین تازه (و بالعکس) کرد، اما توجه به این نکته مهم است که گیاهان خشک طعم غلیظ تری دارند و می توانند کمی تلخ باشند.

هنگام جایگزینی، به مقدار کمتری سبزی سبزی خشک شنبلیله خشک نیاز دارید تا با مقدار تازه برابر باشد.

نسبت معمولی که برای جایگزینی باید در نظر داشت 1 به 3 است. برای هر 1 قاشق چایخوری سبزی خشک تقریباً 3 قاشق غذاخوری (یا 1 قاشق غذاخوری) تازه نیاز دارید.

آشپزخانه شاتلین

نحوه استفاده از گیاهان تازه و خشک در آشپزخانه
آنها همیشه قابل تعویض نیستند.

لوئیزا کلمنتز
به روز شده در 5 نوامبر 2015
رویه گیاهی
سبزی تازه خرد شده.

در حالی که گیاهان خشک و تازه هر دو در سبزی مرزه خشک آشپزخانه جای دارند، دانستن زمان استفاده از هر گونه مهم است.

نوع غذایی را که درست می کنید در نظر بگیرید، زیرا سبک های مختلف آشپزی برای بسیاری از غذاهایشان به گیاهان دارویی متکی هستند.

برای مثال، غذاهای تایلندی اغلب از گیاهان تازه مانند گشنیز و برگ‌های لیموترش برای ایجاد طعم پیچیده‌ای استفاده می‌کنند که ما می‌شناسیم و دوست داریم، در حالی که غذاهای ایتالیایی عاشق ریحان تازه هستند.

اما همچنین به گیاهان خشک برای ایجاد طعم در طول زمان متکی هستند (همانطور که در سوپ انجام می‌شود. یا مثلا خورش).

 

 

 

  • منابع:
    1. How to use fresh and dried herbs in the kitchen
  • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.