معمولا سرکه بالزامیک مودنا یک چاشنی فاسد است که برای بهبود طعم سالاد یا غذاها و دستور العمل های پخته شده مناسب است.
برای نام بردن چند تفاوت بین سرکه بالزامیک و معمولی، اولی شیرین تر، غلیظ تر و تیره تر است.
قدرت آن در تطبیق پذیری آن نهفته است، اینکه چگونه با هر چیزی از سالاد کلم بروکسل گرفته تا ریزوتو و حتی دستور پخت ساندویچ هماهنگ می شود.
این تطبیق پذیری به محدوده قیمت آن نیز گسترش می یابد زیرا یک بطری سرکه بالزامیک بسته به کیفیت سرکه شراب می تواند از 3 تا 600 دلار قیمت داشته باشد!
یک سوال رایج در مورد سرکه بالزامیک این است که آیا آن را بد می کند؟ خیر، زیرا محیط اسیدی بالا آن را به محیطی نامناسب برای رشد باکتری ها تبدیل می کند.
در صورت باز نشدن، بطری به سادگی مانند شراب خوب کهنه می شود، اما در صورت باز شدن، توصیه می شود که سرکه را ظرف سه سال مصرف کنید و اجازه ندهید که بیشتر کهنه شود.
اگر این بطری را در یک کمد خنک و خشک و به دور از نور و گرما نگهداری می کنید، بطری بسیار گران قیمت سرکه بالزامیک شما باید سال های بسیار زیادی برای شما دوام بیاورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.