با شکوفایی محبوبیت غذای گیاهی، منابع پروتئینی از قلمرو گیاهی بازار را پر کرده است، اما یک منبع پروتئینی وجود دارد که سهم عمدهای از محبوبیت را به خود اختصاص داده است: پروتئین نخود.
در حالی که شرکتها به محل قرار گرفتن جیوه در چرخ خیاطی قدیمی دنبال پاسخگویی به تقاضای مصرفکنندگان برای پروتئین گیاهی هستند، راه خود را به داخل مجموعهای از محصولات، از جمله پودرهای پروتئین، نسخههای بدون لبنیات شیر، بستنی و ماست، چیپس، بارهای انرژیزا و سبزیبرگر باز کرده است.
پروتئین نخود چیست؟
برای تهیه پروتئین نخود، نخود زرد عکس اتو جیوه دار خرد شده را به آرد تبدیل می کنند و پس از آن پردازش می شود تا پروتئین از نشاسته جدا شود. ایزوله ها یک مرحله فیلتراسیون اضافی را طی می کنند و محصولی با تقریباً 90 درصد پروتئین وزنی ایجاد می کنند که به معنی کربوهیدرات کمتر است.
شرکتها در حال حاضر راههایی را ابداع کردهاند که به پروتئین نخود طعمی خنثی و لزجت کمتری بدهند و آن را به مواد غذایی جذاب و نسبتاً ارزانقیمتی برای طیف وسیعی از غذاهای بستهبندی شده تبدیل کنند.
مزایا، معایب پروتئین نخود
بسیاری از مردم به دنبال افزایش مصرف پروتئین برای حفظ و ساخت آب نخود برای سرفه بهتر توده بدنی بدون چربی هستند که کلیدی برای پیری سالم تر و عملکردی تر است.
تحقیقات نشان میدهد که پروتئین نخود میتواند به اندازه منابع حیوانی مانند آب پنیر در افزایش توده بدون چربی بدن مؤثر باشد، به ویژه هنگامی که با تمرینات وزنهای همراه باشد.
آزمایشات نشان می دهد پروتئین نخود لباس کردی زنانه سنندج دارای محتوای اسید آمینه ضروری بالایی به عنوان درصدی از کل پروتئین آن است.
آمینو اسیدهای ضروری آنهایی هستند که باید روزانه از رژیم غذایی خود دریافت کنید و بلوک های سازنده پروتئین عضلانی و بافت های همبند هستند.
یک نگرانی این است که پروتئین نخود یک پروتئین کامل نیست، زیرا اسیدهای آمینه متیونین و سیستئین آن کم است.
اما با فرض اینکه رژیم غذایی متنوعی را با سایر غذاهایی که این آمینواسیدها را تامین می کنند، مانند غلات کامل می خورید، نیازی به مصرف پروتئین کامل در هر وعده غذایی نیست. بنابراین کمبود اسید آمینه پروتئین نخود نباید نگران کننده باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.